23 Οκτ 2008

Το εναρκτήριο μήνυμα

Το blog αυτό προέκυψε από την ανάγκη να αναλύεται ψύχραιμα και διεξοδικά κάθε τί που αφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Πρωταρχικό και αδιαπραγμάτευτο μέλημα μας αποτελεί η στήριξη και προστασία των παιχτών και του εκάστοτε προπονητή σε βάθος χρονου και όχι ανάλογα από το αποτέλεσμα και την απόδοση σε κάθε αγώνα.

Επιδίωξη μας είναι:

- Η δίκαιη και εποικοδομητική ανάλυση των αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών θεμάτων της ομάδας, μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις, επιπόλαιους ενθουσιασμούς και βιαστικές κριτικές.

- Η στηλίτευση δημοσιογράφων και εφημερίδων όταν ξεχνούν τί σημαίνει αντικειμενική δημοσιογραφία, παίρνουν το ρόλο των οπαδών και ασκούν υπερβολική και πολλές φορές κακόβουλη κριτική επηρεάζοντας τον κόσμο της ομάδας.

- Η αντίδραση σε λογικές σύγκρουσης και φαινόμενα διχασμού στο εσωτερικό της ομάδας που βάζουν το συμφέρον της ΑΕΚ σε δεύτερη μοίρα, τη βλάπτουν και τη δυσφημούν.

Είμαστε δύο φανατικοί ΑΕΚτζήδες και απευθυνόμαστε πρωτίστως στους φιλάθλους εκείνους που νοιάζονται πραγματικά την ομάδα, τη στηρίζουν πάντα και προσπαθούν να τη βοηθούν ουσιαστικά.

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ-ΑΕΚ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΛΚΑΣ είπε...

FILOI SINEXISTE GIA TIN AEKARA MAS..SAS EXOUME KATAXORISI STA AGAPIMENA AEKTZITIKA BLOGS..AN THELETE NA BALETE KAI TO DIKO MAS..INE www.pagiprios.blogspot.com

AEKARA MIA ZOI PANO APO ONOMATA

COSTAS