8 Μαρ 2010

Η κοροϊδία καλά κρατεί


«Παίχτες χωρίς ψυχή», «αγγαρεία», «αδιάφοροι» και παρόμοιες κριτικές ακολούθησαν το παιχνίδι στη Λάρισα. Μαζί με τις απαραίτητες πάντα βολές στην «ανύπαρκτη διοίκηση» που στις ήττες, προφανώς, γίνεται ακόμα πιο ανύπαρκτη και επηρεάζει την απόδοση των «αδιάφορων παιχτών»...


Μέχρι το Σάββατο βέβαια η αισιοδοξία από το παραπλανητικό 4 Χ 4 ξεχείλιζε. Οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας είχαν καμουφλαριστεί και ο στόχος του Champions League επινοήθηκε για να κρατήσει τη μάζα των απογοητευμένων οπαδών σε εγρήγορση. Άλλωστε, με τις άλλες 3 ομάδες να κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο, έπρεπε κάπου και η ΑΕΚ να υπάρχει στην επικαιρότητα.


Ελάχιστοι σήμερα γράφουν ότι η ΑΕΚ του Σαββάτου καθόλου δεν διέφερε από τις εμφανίσεις και αγχώδεις νίκες της με Πανθρακικό, Εργοτέλη και Άρη. Και ότι απλά, το τελικό αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό... Οι παίχτες οι ίδιοι, πάντα, είναι, το ίδιο παίζουν κάθε φορά, το ίδιο σύστημα ακολουθούν και προσωπικά εμένα καθόλου αδιάφοροι δεν μου φάνηκαν. Τόσο μπορούν, τόσο ξέρουν, έτσι τους δείχνουν... Η κοροϊδία πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την καβάλα θα πέσει το μεγάλο γέλιο..
νικος

Ανώνυμος είπε...

Σε παλιότερο σχολιασμo ένος άρθρου (Νοεμβριος? ) είχα πει ότι έτσι όπως ενφανίζετα η κατασταση στην όμαδα είναι πολυ δύσκολα να παρουσιάσει κατι πολυ καλο. Τελικά παρα την βελτίωση σε αποτελέσματα ή πολυπόθητη σταθερότητα
και παραγωγή ποδοσφαίρου δεν είδαμε.Εχοντας ζήσει και την προήγούμενη περίοδο 'πετρινων χρόνων' - αρχές '80- το είχα δει το όνειρο.
Βέβαια είναι κάποια ημίχρονα που η ομάδα αποδίδει κάποια ψύγματα καλης μπάλας ή καλύτερα μοιάζει να προσπαθει να παρουσιασει στο γήπεδο ένα σχέδιο παιχνιδιου αλλά αυτο χωρίς συνεπεια και συνέχεια.
Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε έιναι ένα θαύμα , θαύμα συνειδητοποίησης κυρίως από τους παίκτες για μια όσο δυνατον κάλυτερη απόδοση στο play off.(Συνειδητοποίηση που την είδα στην κίνηση του Καφε μετά το ματσ της Τρίπολης να πάει και να ακούει τα δικαολογημένα παράπονα των θεατών ή την προσπάθεια του Μπλανκο να παίξει και αμυνα προσπαθώντας για την ομαδα.(προς το παρόν η συνειδητοποίηση αυτη αφορά την μειοψηφία . Επίσης συνειδητοποίηση πρέπει να δείξουν και οι φίλα θλοι υποστηρίζοντας την ομάδα και μην γκρινίαζοντας π.χ. για μια λάθος πάσα στο 2ο λεπτο μιας αναμέτρησης ή μουρμουρίζοντας για αλλάγη κάποιου παίκτη απο το 13ο.ετσι μόνο εκνευρισμο διμιουργούν και η φετινή ΑΕΚ δεν έχει αντοχές.)
CHRKAN

Stel είπε...

Η εναπόθεση των τελευταίων ελπίδων μας στο "θαύμα συνειδητοποίησης των παιχτών και των φιλάθλων" (και ότι αυτό σημαίνει...) αποδεικνύει ότι θα λήξει η χρονιά και δεν θα έχουμε ακόμα αντιληφθεί τους λόγους για τους οποίους φέτος βλέπουμε τη χειρότερη ΑΕΚ της τελευταίας 20ετίας...

Ανώνυμος είπε...

Η απογοήτευση που νίωθω ίσως ξεπερνα και την δική σου. Ομως δεν
μπορώ να μην βλέπω ότι η κατάσταση που βρίσκεται η όμαδα είναι πολυ πιο συνθετη απο ότι μοιάζει.Είμαστε σε χειρότερο σημείο απο το 2003 γιατί τότε υπήρχε μια έλπίδα , υπήρχαν παίχτες 'φάροι' ύπήρχαν αποθέματα υπομονής, υπήρχε θετικό κλίμα στην κοινωνία (και στην οικονομία)ένεκα τηε προσμονής των ολυμπιακων αγώνων. Τώρα τι έχουμε από όλα τα πρήγούμενα; ΤΙΠΟΤΑ . Γιαυτό έιναι τα πάντα τόσο χαοτικά που μοιάζουν να βλέπουμε τηνν χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων 20 χρόνων όπως λες.Το μόνο κοινό με ο 2003 είναι η γκρίνια με όλους και με όλα ιδιαιτέρως από μια συκεκριμένη κάστα οπαδων που θεώρουν ότι η κακοδαιμονία της ΑΕΚ έιναι στη φυγή απο την Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΄(και όχι η μη ύπαρξη συγχρονου γηπεδου )και στο ποιο θα είναι το επίσημο τραγούδι της Ομάδας για να αναφέρω κάποια και απο τα πολλά τραγελαφικά που μας διχάζουν.(προσωπικα δεν βλέπω βέβαια διχασμο γιατι θεωρω ότι άνηκω σε μια μεγαλη μερίδα φιλαθλων της ΑΕΚ που δεν έχει τιποτα κοινο με την συγκεκριμένη 'καστα΄ παρόλο που βρισκόμαστε στο ίδιο γηπεδο).
Επαναλανμανω οτι μόνο μεσω των παικτων μπορούμε σε αυτη τη(δηλαδή ελπίδα και ανάταση) φασή να δούμε φως γιατι ακόμα και να προκριθούμε στο τσαμπιον λιγκ (λεμε και κανα αστειο )δεν πρόκειται να χαρώ αφού φέτος δεν είδα τη μπάλα που όλοι θεώρω ότι προσδόκούσαμε να δούμε.
CHRKAN

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω στέλ ότι θα έπρεπε να γράψεις ένα κείμενο για τον Καφέ γιατί του αξίζει.
Όχι μόνο γιατί τελικά από τη δική του απόδοση εξαρτάται η απόδοση της όλης ομάδας αλλά κυρίως γιατί στην ομάδα μας αναγκάστηκε να κάνει κάτι που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα του.Βγαίνει μπροστά με δηλώσεις ευθύνης και υποδύεται το ρόλο του αρχηγού ανεξαρτήτως αν το κάνει με επίτυχία η όχι.
Ποτέ στο παρελθόν δεν έκανε το ίδιο και μόνο γι αυτο εγώ κάθε φορά τον χειροκροτώ θερμά.
νίκος

Stel είπε...

έχεις δίκιο για τον Καφέ